Bibliographic Information
- Other Title
-
- ホクジョウサン コク ダイズ 「 クロ センゴク 」 ノ チョウリ トクセイ ニ カンスル ケンキュウ(ダイ3ポウ)スポンジケーキ エ ノ リヨウ
- Cooking properties of black soybean named Kurosengoku prodeced in Kitakami district Ⅲ-application to sponge cake-
Search this article
Journal
-
- 岩手県立大学盛岡短期大学部研究論集 = Bulletin of Morioka Junior College Iwate Prefectural University
-
岩手県立大学盛岡短期大学部研究論集 = Bulletin of Morioka Junior College Iwate Prefectural University 20 25-31, 2018-03
岩手県立大学盛岡短期大学部
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050001202611473664
-
- NII Article ID
- 120006486160
-
- NII Book ID
- AA11516689
-
- ISSN
- 13489720
-
- NDL BIB ID
- 028958309
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles