Bibliographic Information
- Other Title
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- ブンシ リョウリガク ビショクガク Molecular Gastronomy ノ セイスイ ト シェフ タチ ニ ヨル アタラシイ ウゴキ
- The Rise and Fall of"Molecular Gastronomy"and the New Movements by Chefs
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Abstract
identifier:7
identifier:KJ00007044605
Journal
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- 藤女子大学紀要. 第Ⅱ部 = The bulletin of Fuji Women's College. Series Ⅱ / 紀要第Ⅱ部編集委員会 編
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藤女子大学紀要. 第Ⅱ部 = The bulletin of Fuji Women's College. Series Ⅱ / 紀要第Ⅱ部編集委員会 編 48 35-41, 2011-03-01
札幌 : 藤女子大学
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050001337605273600
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- NII Article ID
- 110008454157
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- NII Book ID
- AA11520347
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- ISSN
- 13461389
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- NDL BIB ID
- 11079055
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles