Quality Control of Gel-forming Ability in the Manufacturing of “Kamaboko”-Ⅳ:Changes in gel-forming ability during the grinding process
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カマボコの足とその品質管理 (4) : らい潰条件の検討
- カマボコ ノ アシ ト ソノ ヒンシツ
Search this article
Abstract
記事分類: 食品工学--水産食品
Journal
-
- 北海道大學水産學部研究彙報 = Bulletin of the Faculty of Fisheries, Hokkaido University
-
北海道大學水産學部研究彙報 = Bulletin of the Faculty of Fisheries, Hokkaido University 37 (2), 157-163, 1986-05
北海道大学水産学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050001338604771968
-
- NII Article ID
- 120000971267
-
- NII Book ID
- AN00230314
-
- ISSN
- 00183458
-
- HANDLE
- 2115/23917
-
- NDL BIB ID
- 3095676
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles