Developments in the Protein Utilization of Abundantly Caught Fatty Fish:Ⅵ. Preparation of succinylated total protein from sardine muscle and utilization of the modified protein by microorganisms
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 多獲性多脂魚タンパク質の高度利用(6) : マイワシ筋肉の直接サクシニル化物の調製とサクシニル化タンパク質の微生物による利用
- タカクセイ タシギョ タンパクシツ ノ コウド リヨウ-6-マイワシ キンニク ノ チョクセツ サクシニルカブツ ノ チョウセイ ト サクシニルカ タンパクシツ ノ ビセイブツ ニ ヨル リヨウ
Search this article
Abstract
記事分類: 食品工学--水産食品
Journal
-
- 北海道大學水産學部研究彙報 = Bulletin of the Faculty of Fisheries, Hokkaido University
-
北海道大學水産學部研究彙報 = Bulletin of the Faculty of Fisheries, Hokkaido University 39 (1), 62-69, 1988-02
北海道大学水産学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050001338612824576
-
- NII Article ID
- 120000972970
-
- NII Book ID
- AN00230314
-
- ISSN
- 00183458
-
- HANDLE
- 2115/23988
-
- NDL BIB ID
- 3183982
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles