Bibliographic Information
- Other Title
-
- ホエー タンパク ノウシュクブツ ノ タイネツセイ ト ニュウカ ノウリョク
- Studies on Emulsifying Capacity and Heat Stability of Whey Protein Concentrates
- ホエータンパク ノウシュクブツ ノ タイネツセイ ト ニュウカ ノウリョク ニカンスル ケンキュウ
Search this article
Abstract
Bulletin
Journal
-
- 酪農学園大学紀要. 自然科学編
-
酪農学園大学紀要. 自然科学編 10 (1), 1-12, 1983-10
酪農学園大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050001338791523584
-
- NII Article ID
- 110000362807
-
- NII Book ID
- AN00247860
-
- ISSN
- 0388001X
-
- HANDLE
- 10659/760
-
- NDL BIB ID
- 2973914
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles