FUNDAMENTAL STUDIES ON FOOD POISONING CAUSED BY SEA FOODS:Ⅰ. On the Fate of Histamine Contents during the Drying of Fish Meat.
Bibliographic Information
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- 水産食品による食中毒に関する基礎的研究:Ⅰ.魚肉乾燥中におけるヒスタミン量の変化について
- 水産食品による食中毒に関する基礎的研究-1-魚肉乾燥中におけるヒスタミン量の変化について〔英文〕
- スイサン ショクヒン ニ ヨル ショクチュウドク ニ カンスル キソテキ ケンキュウ 1 ギョニク カンソウ チュウ ニ オケル ヒスタミンリョウ ノ ヘンカ ニ ツイテ エイブン
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Journal
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- BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
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BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY 18 (4), 385-391, 1968-02
北海道大学水産学部
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050001338987019136
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- NII Article ID
- 120000971024
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- NII Book ID
- AN00230314
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- HANDLE
- 2115/23337
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- NDL BIB ID
- 8448771
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- ISSN
- 00183458
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- Text Lang
- en
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles