Effect of Copper, Iron and Hemin on Lipid Oxidation in Fish Flesh Homogenate
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 魚肉ホモヂネート中の脂質酸化におよぼす銅・鉄・ヘミンの影響
- 魚肉ホモヂネート中の脂質酸化におよぼす銅・鉄・ヘミンの影響〔英文〕
- ギョニク ホモジネートチュウ ノ シシツ サンカ ニ オヨボス ドウ テツ ヘ
Search this article
Abstract
記事分類: 生物学--生理・生化学・生物物理--糖・脂質
Journal
-
- BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
-
BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY 28 (4), 207-211, 1977-11
北海道大学水産学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050001338987099136
-
- NII Article ID
- 120000967721
-
- NII Book ID
- AN00230314
-
- HANDLE
- 2115/23621
-
- NDL BIB ID
- 1916485
-
- ISSN
- 00183458
-
- Text Lang
- en
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles