わが国における食文化の地域性とその変容
Bibliographic Information
- Other Title
-
- REGIONAL STRUCTURE OF FOOD CULTURE AND ITS CHANGE IN JAPAN : COMPARISON BETWEEN 1963 AND 1990
- ワガクニ ニ オケル ショクブンカ ノ チイキセイ ト ソノ ヘンヨウ
Search this article
Abstract
application/pdf
Article
Journal
-
- 研究論文集 / 佐賀大学教育学部
-
研究論文集 / 佐賀大学教育学部 39 (2002/1/1), 115-133, 1992-01
佐賀大学教育学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050005987771250304
-
- NII Article ID
- 110000427776
-
- NII Book ID
- AN00080572
-
- ISSN
- 05581273
-
- NDL BIB ID
- 3434219
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles