Viscosity of Konjac-glucomannan and Influence of Konjac-glucomannan on the Enzymatic Degradation of Soy Protein Isolate

Bibliographic Information

Other Title
  • コンニャクグルコマンナン ノ ネンド ト ブンリ ダイズ タンパクシツ ノ サンソ ブンカイ ニ タイスル エイキョウ
  • コンニャクグルコマンナンの粘度と分離大豆タンパク質の酵素分解に対する影響
  • コンニャクグルコマンナン ノ ネンド ト ブンリ ダイズ タンパクシツ ノ コウソ ブンカイ ニ タイスル エイキョウ

Search this article

Abstract

7

KJ00007409719

Journal

  • Research reports

    Research reports 11 83-87, 2009-03-25

    神戸 : 兵庫県立大学

Related Projects

See more

Details 詳細情報について

Report a problem

Back to top