Viscosity of Konjac-glucomannan and Influence of Konjac-glucomannan on the Enzymatic Degradation of Soy Protein Isolate
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コンニャクグルコマンナン ノ ネンド ト ブンリ ダイズ タンパクシツ ノ サンソ ブンカイ ニ タイスル エイキョウ
- コンニャクグルコマンナンの粘度と分離大豆タンパク質の酵素分解に対する影響
- コンニャクグルコマンナン ノ ネンド ト ブンリ ダイズ タンパクシツ ノ コウソ ブンカイ ニ タイスル エイキョウ
Search this article
Abstract
7
KJ00007409719
Journal
-
- Research reports
-
Research reports 11 83-87, 2009-03-25
神戸 : 兵庫県立大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050282677543557376
-
- NII Article ID
- 110008712530
-
- NII Book ID
- AA12014165
-
- ISSN
- 13498592
-
- NDL BIB ID
- 10241780
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN