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- オオムギコ デ チョウセイ シタ スポンジケーキ ノ チョウリ トクセイ : サゴ デ ンプン ノ チカンリョウ ノ エイキョウ
- Properties of Sponge Cake made with Barley Flour Effects of Sago Starch Content
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Journal
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- 岩手県立大学盛岡短期大学部研究論集 = Bulletin of Morioka Junior College Iwate Prefectural University
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岩手県立大学盛岡短期大学部研究論集 = Bulletin of Morioka Junior College Iwate Prefectural University 19 57-62, 2017-03
岩手県立大学盛岡短期大学部
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050282677588767232
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- NII Article ID
- 120006317994
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- NII Book ID
- AA11516689
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- ISSN
- 13489720
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- NDL BIB ID
- 028081908
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles