Bibliographic Information
- Other Title
-
- ギュウニク ニ オケル 9-シス 11-トランス オクタデカジエンサン ガンユウリョウ ノ ソクテイ ホウホウ ノ ケントウ ト ヤキ カネツ ニ ヨル ヘンカ ニ ツイテ
- A Methodological Study of the Quantitative Determination of 9-cis, 11-trans Octadecadienoic Acid and the Changes of This Fatty Acid in Beef Cooked with Heat Treatment
Search this article
Journal
-
- 女子栄養大学紀要
-
女子栄養大学紀要 35 41-48, 2004-12-01
東京 : 香川栄養学園
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050282677649291264
-
- NII Article ID
- 110004677988
-
- NII Book ID
- AN00118380
-
- ISSN
- 02860511
-
- NDL BIB ID
- 7183589
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles