Characterization of a carboxylesterase from burkhokderia ferrariae L-2 which enhances the flavor of cheese
書誌事項
- タイトル別名
-
- Characterization of a carboxylesterase from Burkholderia ferrariae L 2 which enhances the flavor of cheese
この論文をさがす
収録刊行物
-
- 椙山女学園大学研究論集 自然科学篇
-
椙山女学園大学研究論集 自然科学篇 (42), 101-107, 2011
名古屋 : 椙山女学園大学
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1050282677930113792
-
- NII論文ID
- 120005990554
-
- NII書誌ID
- AN10468196
-
- ISSN
- 13404067
-
- NDL書誌ID
- 11010829
-
- 本文言語コード
- en
-
- 資料種別
- departmental bulletin paper
-
- データソース種別
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles