School lunch service from the standpoint of cultural education of dietary habits : present state of work of nutririonists and school cooks in Fukuoka prefecture
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食文化教育の観点からみた学校給食 : 福岡県内における栄養士および調理員の仕事と調理場の現状
- ショクブンカ キョウイク ノ カンテン カラ ミタ ガッコウ キュウショク : フクオカ ケンナイ ニ オケル エイヨウシ オヨビ チョウリイン ノ シゴト ト チョウリバ ノ ゲンジョウ
Search this article
Journal
-
- 福岡教育大学紀要. 第五分冊, 芸術・保健体育・家政科編
-
福岡教育大学紀要. 第五分冊, 芸術・保健体育・家政科編 47 139-145, 1998-02-10
福岡教育大学
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050282812402456960
-
- NII Article ID
- 40004570229
- 120006379488
-
- NII Book ID
- AN00215831
-
- HANDLE
- 10780/671
-
- NDL BIB ID
- 4426496
-
- ISSN
- 02863243
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles