A Study of Possiblity to Hand Down Traditional Food Cultures of Shiga Prefecture -The Analysis of Students' Perception of the Five Food Cultures-
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 滋賀の食文化財の伝承の可能性に関する一考察 ―5つの食文化財に対する意識調査の分析から―
- シガ ノ ショク ブンカザイ ノ デンショウ ノ カノウセイ ニ カンスル イチ コウサツ : 5ツ ノ ショク ブンカザイ ニ タイスル イシキ チョウサ ノ ブンセキ カラ
Search this article
Journal
-
- 滋賀短期大学研究紀要
-
滋賀短期大学研究紀要 (38), 19-29, 2013
大津 : 滋賀短期大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050282813012262912
-
- NII Article ID
- 40019592530
- 120005868170
-
- NII Book ID
- AA12397290
-
- NDL BIB ID
- 024293794
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- NDL Source Classification
-
- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles