食文化の発達と健康の問題に関する研究 : 諸外国及び日本における食文化と食生活の特徴
Bibliographic Information
- Other Title
-
- Studies on The Progress of Food Culture and its Effect on Health : The Features of Food Culture and Food Life in Japan and Abroad
- ショクブンカ ノ ハッタツ ト ケンコウ ノ モンダイ ニ カンスル ケンキュウ : ショガイコク オヨビ ニホン ニオケル ショクブンカ ト ショクセイカツ ノ トクチョウ
Search this article
Abstract
application/pdf
Journal
-
- 東京家政大学生活科学研究所研究報告
-
東京家政大学生活科学研究所研究報告 7 13-28, 1984-03
東京家政大学生活科学研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050282813223534848
-
- NII Article ID
- 110000227262
-
- NII Book ID
- AN00110571
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- CiNii Articles