米の調理に関する総合研究 (第1報) : 米料理の伝承と創造

IR

Bibliographic Information

Other Title
  • The Comprehensive Research of Rice-cooking (Part1) : The traditional and new ways of Rice-cooking
  • コメ ノ チョウリ ニ カンスル ソウゴウ ケンキュウ ダイ1ポウ : コメ リョウリ ノ デンショウ ト ソウゾウ

Search this article

Abstract

Ⅰ すしの食文化 : なれずしから握りずしへの変遷.猪俣美知子, 越尾淑子.Ⅱ ヨーロッパの米料理. 千田真規子, 越尾淑子, 成田亮子, 大嶌悦津子.Ⅲ 米粉料理の食文化.土屋京子, 加藤和子, 河村フジ子.Ⅳ 炒り米粉ゾルのレオロジー的特性.松本睦子, 橋内範子.

Journal

Details 詳細情報について

  • CRID
    1050282813223575808
  • NII Article ID
    110000227215
  • NII Book ID
    AN00110571
  • ISSN
    09145192
  • Web Site
    http://id.nii.ac.jp/1653/00009847/
  • Text Lang
    ja
  • Article Type
    departmental bulletin paper
  • Data Source
    • IRDB
    • CiNii Articles

Report a problem

Back to top