A Study on the Technical Innovation and Approved Method in a Highly Specialized Area of Baker's Garlic Production
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ラッキョウ主産地形成における革新技術の役割と産地対応技術に関する研究
- ラッキョウ シュサンチ ケイセイ ニ オケル カクシン ギジュツ ノ ヤクワリ
Search this article
Abstract
記事分類: 農林水産学--農産 ; 農林水産学--農産--作物および栽培--園芸作物および栽培--蔬菜
Journal
-
- 鳥取大学農学部研究報告 = Bulletin of the Faculty of Agriculture, Tottori University
-
鳥取大学農学部研究報告 = Bulletin of the Faculty of Agriculture, Tottori University 38 106-212, 1985-11
鳥取大学農学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050282813577707264
-
- NII Article ID
- 110000289672
-
- NII Book ID
- AN00174643
-
- ISSN
- 03720349
-
- NDL BIB ID
- 3097010
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles