Novel method to produce kokumi seasonings : Gamma-glutamylation of protein hydrolysates produced by proteases
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コク味調味料の新規調製法 : プロテアーゼ処理で得られたタンパク加水分解物のγ-グルタミル化
- コクミ チョウミリョウ ノ シンキ チョウセイホウ : プロテアーゼ ショリ デ エラレタ タンパク カスイブンカイブツ ノ g-グルタミルカ
Search this article
Journal
-
- 日本醸造協会誌 = Journal of the Brewing Society of Japan
-
日本醸造協会誌 = Journal of the Brewing Society of Japan 113 (6), 353-362, 2018-06
東京 : 日本醸造協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050282813747954944
-
- NII Article ID
- 40021606539
-
- NII Book ID
- AN10034389
-
- ISSN
- 09147314
-
- NDL BIB ID
- 029122203
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles