Studies on Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅩⅤ. A direction for use of sorbic acid to seasoned squid meat
Bibliographic Information
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- イカ完全利用に関する研究(第25報):イカ珍味品製造におけるソルビン酸の適正使用法について
- イカ完全利用に関する研究-25-イカ珍味品製造におけるソルビン酸の適正使用法について
- イカ カンゼン リヨウ ニ カンスル ケンキュウ 25 イカ チンミヒン セイゾウ ニ オケル ソルビンサン ノ テキセイ シヨウホウ ニ ツイテ
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Journal
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- BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
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BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY 16 (2), 120-136, 1965-08
北海道大学水産学部
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050282813963704448
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- NII Article ID
- 120000965823
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- NII Book ID
- AN00230314
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- HANDLE
- 2115/23252
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- NDL BIB ID
- 8448677
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- ISSN
- 00183458
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles