Microbiological Studies on Heat Processed Foods:Ⅰ. Survival microorganisms in the commercial canned foods
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 加熱加工食品の微生物学的研究:Ⅰ.市販缶詰中の生残菌について
- 加熱加工食品の微生物学的研究-1-市販缶詰中の生残菌について
- カネツ カコウ ショクヒン ノ ビセイブツガクテキ ケンキュウ 1 シハン カ
Search this article
Description
記事分類: 食品工学--食品保存 ; 医学--衛生学・公衆衛生
Journal
-
- BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
-
BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY 31 (4), 362-373, 1980-11
北海道大学水産学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050282813963841920
-
- NII Article ID
- 120000970501
-
- NII Book ID
- AN00230314
-
- HANDLE
- 2115/23736
-
- NDL BIB ID
- 2294503
-
- ISSN
- 00183458
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles