Description Requirements in Patent Law: Analyzing Case Law on Sensory Evaluation Tests in Food Chemistry Industry
Bibliographic Information
- Other Title
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- 特許法における記載要件について : 飲食物に関する発明の官能試験を素材として
- トッキョホウ ニ オケル キサイ ヨウケン ニ ツイテ : インショクブツ ニ カンスル ハツメイ ノ カンノウ シケン オ ソザイ ト シテ
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Journal
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- Intellectual property law and policy journal
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Intellectual property law and policy journal 54 91-128, 2019-10
北海道大学情報法政策学研究センター
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050282814041895552
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- NII Article ID
- 120006764197
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- NII Book ID
- AA11913587
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- HANDLE
- 2115/76024
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- NDL BIB ID
- 030041585
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- ISSN
- 18802982
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles