Bibliographic Information
- Other Title
-
- 卵白の泡立て条件がスポンジケーキの性状に及ぼす影響
- ランパク ノ アワダテ ジョウケン ガ スポンジ ケーキ ノ セイジョウ ニ
Search this article
Abstract
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
Journal
-
- THE BULLETIN OF KOCHI WOMEN'S UNIVERSITY Series of Natural Sciences
-
THE BULLETIN OF KOCHI WOMEN'S UNIVERSITY Series of Natural Sciences 36 39-43, 1988-03-25
高知女子大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050287363438472576
-
- NII Article ID
- 40001233512
- 120006920375
-
- NII Book ID
- AN00083399
-
- ISSN
- 04522486
-
- NDL BIB ID
- 3184905
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles