Bibliographic Information
- Other Title
-
- Improvement of Taste and Nurtient Enrichment of Lettuce Grown in Hydroponically by Introducing Sweeteners, Ascorbic Acid and Flavors
- ユウヨウ セイブン ドウニュウ ニヨル スイコウ ヨウサイルイ ノ ミシツ カイゼン オヨビ キノウセイ ノ キョウカ ニツイテ
Search this article
Abstract
Article
Journal
-
- 佐賀大学農学部彙報 / 佐賀大学農学部
-
佐賀大学農学部彙報 / 佐賀大学農学部 93 127-132, 2008-02
佐賀 : 佐賀大学農学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050287462733069696
-
- NII Article ID
- 110006614659
-
- NII Book ID
- AN0009670X
-
- ISSN
- 05812801
-
- NDL BIB ID
- 9447845
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN