Investigation Contents of Menu in Training of Feeding Service : Analysis of Pre-and Post-heating Food Weight Changes and Mineral Intake
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 学内給食実習の献立における一考察ー加熱前、加熱後の重量変化およびミネラルの分析についてー
- ガク ナイ キュウショク ジッシュウ ノ コンダテ ニ オケル イチ コウサツ カネツ マエ カネツ ゴ ノ ジュウリョウ ヘンカ オヨビ ミネラル ノ ブンセキ ニ ツイテ
Search this article
Journal
-
- 富山短期大学紀要
-
富山短期大学紀要 46 143-150, 2011-03-10
富山 : 富山短期大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050564287428234496
-
- NII Article ID
- 110009575190
-
- NII Book ID
- AA11519009
-
- ISSN
- 13462261
-
- NDL BIB ID
- 11040631
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles