ミャンマーにおける発酵米麺(モヒンガー)の成分と微生物の特徴
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ミャンマー ニ オケル ハッコウ マイ メン モヒンガー ノ セイブン ト ビセイブツ ノ トクチョウ
- Characterization of the Composition and Bacteria in Mohingar Fermented Rice Noodle from Myanmar
Search this article
Description
application/pdf
論文(Article)
Journal
-
- 日本家政学会誌
-
日本家政学会誌 54 (4), 263-269, 2003-04-15
社団法人日本家政学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050564287815583616
-
- NII Article ID
- 110003166897
- 120006340604
-
- NII Book ID
- AN10040097
-
- HANDLE
- 20.500.12099/28781
-
- NDL BIB ID
- 6509969
-
- ISSN
- 09135227
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL Search
- NDL Digital Collections (NII-ELS)
- CiNii Articles