- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
もち米の品質、加工適性に関する研究(1) : もち米の性状,搗精品質ならびに二,三の貯蔵性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- モチゴメ ノ ヒンシツ カコウ テキセイ ニカンスルケンキュウ 1 モチゴメ
Search this article
Description
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 雑誌
記事分類: 食品工学--農産食品
Journal
-
- 食品総合研究所研究報告 = Report of National Food Research Institute
-
食品総合研究所研究報告 = Report of National Food Research Institute (38), 1-9, 1981-03
つくば : 農業・食品産業技術総合研究機構食品総合研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050564288529453312
-
- NII Article ID
- 40003946032
-
- NII Book ID
- AN00117854
-
- ISSN
- 03019780
-
- NDL BIB ID
- 2309870
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL Search
- CiNii Articles