Preventing the decomposition of allyl isothiocyanate in wasabi by controlling the amount of enzyme
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 酵素量のコントロールによるすりおろしワサビ中のアリルイソチオシアネート保持技術
- コウソリョウ ノ コントロール ニ ヨル スリオロシ ワサビ チュウ ノ アリルイソチオシアネート ホジ ギジュツ
Search this article
Journal
-
- 広島県立総合技術研究所食品工業技術センター研究報告 = Bulletin of Hiroshima Prefectural Technology Research Institute Food Technology Research Center
-
広島県立総合技術研究所食品工業技術センター研究報告 = Bulletin of Hiroshima Prefectural Technology Research Institute Food Technology Research Center (27), 35-37, 2013-04
広島 : 広島県立総合技術研究所食品工業技術センター
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050564288702936576
-
- NII Article ID
- 40020098143
-
- NII Book ID
- AA12389893
-
- ISSN
- 18838324
-
- NDL BIB ID
- 025532252
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles