A Study on the Foamability and the Foam Stability of the Egg White, Egg Yolk and Whole Egg
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 卵白・卵黄および全卵の起泡性と泡の安定性に関する研究
- ランパク ランオウ オヨビ ゼン ラン ノ キホウセイ ト アワ ノ アンテイ
Search this article
Abstract
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
Journal
-
- THE BULLETIN OF KOCHI WOMEN'S UNIVERSITY Series of Natural Sciences
-
THE BULLETIN OF KOCHI WOMEN'S UNIVERSITY Series of Natural Sciences 43 11-15, 1995-03-25
高知女子大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050568838415192064
-
- NII Article ID
- 120006920506
-
- NII Book ID
- AN00083399
-
- ISSN
- 04522486
-
- NDL BIB ID
- 3915519
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles