各種麹菌を用いた大豆麹中のo-ジヒドロキシイソフラボンの生成・変動と麹の抗酸化性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カクシュ コウジキン オ モチイタ ダイズ コウジ チュウ ノ o ジヒドロキシイソフラボン ノ セイセイ ヘンドウ ト コウジ ノ コウサンカセイ
Search this article
Journal
-
- Journal of Sugiyama Jogakuen University. Natural sciences
-
Journal of Sugiyama Jogakuen University. Natural sciences (35), 117-125, 2004
椙山女学園大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050570000404725120
-
- NII Article ID
- 120007089395
-
- NII Book ID
- AN10468196
-
- NDL BIB ID
- 6865423
-
- ISSN
- 13404067
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles