<Fieldwork News>A World without Borders through Food: Japan and Lebanese Cuisine
-
- NAKANISHI, Moe
- 京都大学大学院アジア・アフリカ地域研究研究科
Bibliographic Information
- Other Title
-
- <フィールドワーク便り>食でつながる国境なき世界 --日本とレバノン料理--
- 食でつながる国境なき世界 : 日本とレバノン料理
- ショク デ ツナガル コッキョウ ナキ セカイ : ニホン ト レバノン リョウリ
Search this article
Journal
-
- Asian and African Area Studies
-
Asian and African Area Studies 21 (1), 146-150, 2021-09-30
京都大学大学院アジア・アフリカ地域研究研究科
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050571638761621760
-
- NII Article ID
- 120007169960
-
- NII Book ID
- AA11551227
-
- ISSN
- 21889104
- 13462466
-
- HANDLE
- 2433/265934
-
- NDL BIB ID
- 031770088
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles