カンボジアにおける発酵米麺の製造方法と食し方について
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カンボジア ニ オケル ハッコウ ベイメン ノ セイゾウ ホウホウ ト ショク シ カタ ニ ツイテ
- Manufacturing Process and Cooking Method for Fermented Rice Noodles in Cambodia
Search this article
Abstract
application/pdf
論文(Article)
Journal
-
- 日本家政学会誌
-
日本家政学会誌 56 (11), 827-833, 2005-11-15
社団法人日本家政学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050845762793446400
-
- NII Article ID
- 110003502996
- 120006340606
- 10019651816
-
- NII Book ID
- AN10040097
-
- HANDLE
- 20.500.12099/29195
-
- NDL BIB ID
- 7716252
-
- ISSN
- 09135227
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles
- KAKEN