Effect of snow exposure on the composition and functional properties of red chili pepper
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 雪さらしによる赤色唐辛子の成分と機能性の変化(越後妙高辛味調味料「かんずり」)
- ユキサラシ ニ ヨル アカイロ トウガラシ ノ セイブン ト キノウセイ ノ ヘンカ : エチゴ ミョウ コウカラミ チョウミリョウ 「 カンズリ 」
Search this article
Abstract
application/pdf
Journal Article
Journal
-
- 人間生活学研究
-
人間生活学研究 5 1-7, 2014-03
新潟人間生活学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050845762966960000
-
- NII Article ID
- 120006584423
-
- NII Book ID
- AA12585279
-
- ISSN
- 18848591
-
- NDL BIB ID
- 025439990
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles