Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅱ. Effect of enzymes and nitrohumic acid treatments on reduction of the odour from squid waste

Bibliographic Information

Other Title
  • 水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第2報 酵素処理およびニトロフミン酸添加によるイカ内臓の臭気発生防止
  • 水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究-2-酵素処理およびニトロフミン酸添加によるイカ内臓の臭気発生防止
  • スイサン トシ ニ オケル カコウジョウ ヨリ ノ タイキ オセン ブッシツ ノ ハイジョ タイサク ニ カンスル ケンキュウ 2 コウソ ショリ オヨビ ニトロフミンサン テンカ ニ ヨル イカ ナイゾウ ノ シュウキ ハッセイ ボウシ

Search this article

Journal

Details 詳細情報について

Report a problem

Back to top