Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅵ. Effect of sodium chloride on emulsifying properties of the mixture of minced meat of Alaska pollack and isolated soy proteins
Bibliographic Information
- Other Title
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- 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第6報 魚肉すり身と分離タンパク混合物の乳化特性におよぼす食塩の影響
- 水産ねり製品における大豆タンパクの利用-6-魚肉すり身と分離タンパク混合物の乳化特性におよぼす食塩の影響
- スイサン ネリセイヒン ニ オケル ダイズ タンパク ノ リヨウ 6 ギョニク
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Abstract
記事分類: 食品工学--水産食品
Journal
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- BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
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BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY 31 (3), 259-264, 1980-08
北海道大学水産学部
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050845763917260160
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- NII Article ID
- 120000970400
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- NII Book ID
- AN00230314
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- HANDLE
- 2115/23725
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- NDL BIB ID
- 2190607
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- ISSN
- 00183458
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles