果実の熟度判定に関する音波共振法の応用-3-共振曲線に及ぼす品温の影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 果実の熟度判定に関する音波共振法の応用(第3報) : 共振曲線に及ぼす品温の影響
- カジツ ノ ジュクド ハンテイ ニ カンスル オンパ キョウシンホウ ノ オウ
- The Application of Sonic Techniques to the Evaluation of Maturity of Fruits : III. Effect of fruit temperature on the resonance curve
- カジツ ノ ジュクド ハンテイ ニ カンスル オンパ キョウシンホウ ノ オウヨウ ダイ3ポウ キョウシン キョクセン ニ オヨボス ヒンオン ノ エイキョウ
Search this article
Abstract
application/pdf
論文(Article)
Journal
-
- 佐賀大學農學彙報 / 佐賀大學
-
佐賀大學農學彙報 / 佐賀大學 49 1-10, 1980-11
佐賀大学農学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050850412729475712
-
- NII Article ID
- 110000452121
-
- NII Book ID
- AN00096696
-
- ISSN
- 05812801
-
- NDL BIB ID
- 2197708
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles