古典料理の研究-2-料理塩梅集について
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 古典料理の研究 (二) : 料理塩梅集について
- コテン リョウリ ノ ケンキュウ 2 リョウリ アンバイシュウ ニ ツイテ
- Studies on Classic Cuisine (II)
Search this article
Abstract
type:text
source:Bulletin of the Faculty of Education, Chiba University. Part II
Journal
-
- 千葉大学教育学部研究紀要. 第2部
-
千葉大学教育学部研究紀要. 第2部 25 218-166, 1976-12-20
千葉大学教育学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050851497138387968
-
- NII Article ID
- 110004715150
-
- NII Book ID
- AN00179534
-
- ISSN
- 05776856
-
- NDL BIB ID
- 1800699
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles