書誌事項
- タイトル
- "Lipid oxidation in food"
- 責任表示
- Allen J. St. Angelo, editor
- 出版者
-
- American Chemical Society
- 出版年月
-
- 1992
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry of the American Chemical Society at the Fourth Chemical Congress of North America (202nd National Meeting of the American Chemical Society), New York, New York, August 25-30, 1991."
Includes bibliographical references and indexes
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000793657853568
-
- NII書誌ID
- BA19302803
-
- ISBN
- 0841224617
-
- LCCN
- 92019970
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/92019970
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, DC
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books