書誌事項
- タイトル
- "Nutrient availability : chemical and biological aspects"
- 責任表示
- edited by D.A.T. Southgate, I.T. Johnson, and G.R. Fenwick
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c1989
- 書籍サイズ
- 22 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Proceedings of a conference held Aug. 21-24, 1988 in Norwich, England, under the auspices of the Food Chemistry Group of the RSC, the Working Party on Food Chemistry of the Federation of European Chemical Societies, and the Federation of European Nutrition Societies
"Federation of European Chemical Society event 128"--T.p. verso
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000793690496768
-
- NII書誌ID
- BA1343535X
-
- ISBN
- 0851868568
-
- LCCN
- 90122588
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/90122588
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge
-
- 件名
-
- LCSH: Nutrition -- Congresses
- LCSH: Bioavailability -- Congresses
-
- データソース種別
-
- CiNii Books