Analysis of contaminants in edible aquatic resources : general considerations, metals, organometallics, tainting, and organics
書誌事項
- タイトル
- "Analysis of contaminants in edible aquatic resources : general considerations, metals, organometallics, tainting, and organics"
- 責任表示
- edited by J.W. Kiceniuk and S. Ray
- 出版者
-
- VCH
- 出版年月
-
- c1994
- 書籍サイズ
- 26 cm
- タイトル別名
-
- Edible aquatic resources
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
入力は遡及データによる
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000793819079936
-
- NII書誌ID
- BA33086140
-
- ISBN
- 1560815280
-
- LCCN
- 94000678
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/94000678
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- Analysis
- LCSH: Seafood -- Contamination
- LCSH: Pollutants -- Analysis
- LCSH: Aquatic organisms
-
- データソース種別
-
- CiNii Books