Improving the flavour of cheese
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書誌事項
- タイトル
- "Improving the flavour of cheese"
- 責任表示
- edited by Bart C. Weimer
- 出版者
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- Woodhead ; CRC Press,
- 出版年月
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- c2007
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
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- : Woodhead
- : ebook
- : CRC
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注記
Formerly CIP
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000793922027904
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- NII書誌ID
- BA88778212
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- ISBN
- 9781845690076
- 9781845693053
- 9780849391583
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Cambridge ; Boca Roston, Fl. :
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- 件名
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- LCSH: Cheesemaking
- LCSH: Cheesemaking -- Technological innovations
- LCSH: Cheese -- Microbiology
- LCSH: Dairy products -- Flavor and odor
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- データソース種別
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- CiNii Books