食品蛋白質の遺伝子工学的修飾・分子設計による高機能化
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品蛋白質の遺伝子工学的修飾・分子設計による高機能化"
- Statement of Responsibility
- 加藤昭夫 研究代表者
- Publisher
-
- [山口大学農学部]
- Publication Year
-
- 2004.3
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- ショクヒン タンパクシツ ノ イデンシ シュウショク ブンシ キノウ ニヨル コウキノウカ
Search this Book/Journal
Notes
課題番号:14360077
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000793923197952
-
- NII Book ID
- BA6775816X
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [山口]
-
- Data Source
-
- CiNii Books