書誌事項
- タイトル
- "The food of Malaysia : authentic recipes from the crossroads of Asia"
- 責任表示
- recipes by the cooks of Bon Ton restaurant, Kuala Lumpur, and Jonkers restaurant, Malacca ; food photography by Luca Invernizzi Tettoni ; introduction and editing by Wendy Hutton
- 出版者
-
- Periplus Editions
- 出版年月
-
- c1995
- 書籍サイズ
- 20 x 23 cm
- シリーズ名/番号
-
- : si
- : us
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000793924763776
-
- NII書誌ID
- BA31728804
-
- ISBN
- 9625930019
- 0895947706
-
- LCCN
- 96117076
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/96117076
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- cc
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- HK [Hong Kong]
-
- 分類
-
- LCC: TX724.5.M4
- DC20: 641.59595
-
- 件名
-
- LCSH: Cookery, Malaysian
-
- データソース種別
-
- CiNii Books