Food practices in transition : changing food consumption, retail and production in the age of reflexive modernity
書誌事項
- タイトル
- "Food practices in transition : changing food consumption, retail and production in the age of reflexive modernity"
- 責任表示
- edited by Gert Spaargaren, Peter Oosterveer and Anne Loeber
- 出版者
-
- Routledge
- 出版年月
-
- 2012
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hardback
- タイトル別名
-
- Food practices in transition
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. 335-337) and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000793955932672
-
- NII書誌ID
- BB08951914
-
- ISBN
- 9780415880848
-
- LCCN
- 2011031178
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2011031178
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 件名
-
- LCSH: Food industry and trade
- LCSH: Food industry and trade -- Environmental aspects
- LCSH: Food consumption
- LCSH: Agricultural ecology
-
- データソース種別
-
- CiNii Books