長寿のおかず : 身近な素材と作りやすさで選んだ : 大豆・緑黄色野菜・海藻・魚介

CiNii Available at 13 libraries

Bibliographic Information

Title
"長寿のおかず : 身近な素材と作りやすさで選んだ : 大豆・緑黄色野菜・海藻・魚介"
Statement of Responsibility
白井操料理
Publisher
  • 日本放送出版協会
Publication Year
  • 1999.11
Book size
24cm
Other Title
  • チョウジュ ノ オカズ : ミジカ ナ ソザイ ト ツクリヤスサ デ エランダ : ダイズ リョクオウショク ヤサイ カイソウ ギョカイ

Search this Book/Journal

Notes

監修: 家森幸男

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000793987611008
  • NII Book ID
    BA45272867
  • ISBN
    4141877816
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top