The fertility constituents of flax . The feeding value of flax material . The distribution of prussic acid in the flax plant . Influence of bran extract on the baking quality of flours . Phosphorous content of wheat and flour and its relation to the baking qualities of flour

書誌事項

タイトル
"The fertility constituents of flax . The feeding value of flax material . The distribution of prussic acid in the flax plant . Influence of bran extract on the baking quality of flours . Phosphorous content of wheat and flour and its relation to the baking qualities of flour"
責任表示
J.W. Ince . J.W. Ince . by J.W. Ince . by H.L. White . by H.L. White and R.F. Beard
出版者
  • North Dakota Agricultural College, Govt. Agricultural Experiment Station of North Dakota
出版年月
  • 1913
書籍サイズ
22 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

Cover title

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000794029397760
  • NII書誌ID
    BB03305286
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Fargo, N.D.
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ