ごはん食の基本レシピ : ニッポンの粗食 体が変わる旬を楽しむ料理110

CiNii Available at 6 libraries

Bibliographic Information

Title
"ごはん食の基本レシピ : ニッポンの粗食 体が変わる旬を楽しむ料理110"
Statement of Responsibility
幕内秀夫著 ; 日経ヘルス編集部編集
Publisher
  • 日経BP社
Publication Year
  • 2002.6
Book size
26cm
Other Title
  • ゴハンショク ノ キホン レシピ : ニッポン ノ ソショク : カラダ ガ カワル シュン オ タノシム リョウリ 110

Search this Book/Journal

Notes

発売 : 日経BP出版センター(発売)

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794062790912
  • NII Book ID
    BA57697513
  • ISBN
    4822218392
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top