Microbiological hazards in fresh leafy vegetables and herbs : meeting report
CiNii
所蔵館 10館
書誌事項
- タイトル
- "Microbiological hazards in fresh leafy vegetables and herbs : meeting report"
- 出版者
-
- World Health Organization
- Food and Agriculture Organization of the United Nations
- 出版年月
-
- 2008
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : WHO
- : FAO
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. [83]-100)
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794072307712
-
- NII書誌ID
- BA90613769
-
- ISBN
- 9789241563789
- 9789251061183
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
- Rome
-
- 分類
-
- DC22: 664.001579
-
- 件名
-
- LCSH: Greens, Edible
- LCSH: Herbs
- LCSH: Food contamination -- Risk assessment
- LCSH: Food -- Microbiology
-
- データソース種別
-
- CiNii Books