書誌事項
- タイトル
- "Culinary Shakespeare : staging food and drink in early modern England"
- 責任表示
- edited by David B. Goldstein and Amy L. Tigner
- 出版者
-
- Duquesne University Press
- 出版年月
-
- c2016
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794073700096
-
- NII書誌ID
- BB23813359
-
- ISBN
- 9780820704951
-
- LCCN
- 2016005243
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2016005243
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Pittsburgh, Pennsylvania
-
- 分類
-
- LCC: PR3069.F64
- DC23: 822.3/3
-
- 件名
-
- LCSH: Shakespeare, William, 1564-1616 -- Knowledge -- Manners and customs
- LCSH: Food in literature
- LCSH: Food habits in literature
- LCSH: Drinking customs in literature
- LCSH: Cooking in literature
- LCSH: Food habits -- England -- History -- 16th century
- LCSH: Food habits -- England -- History -- 17th century
-
- データソース種別
-
- CiNii Books