Exciting food for Southern types

CiNii 所蔵館 1館

書誌事項

タイトル
"Exciting food for Southern types"
責任表示
Pellegrino Artusi
出版者
  • Penguin
出版年月
  • 2011, c2003
書籍サイズ
18 cm
シリーズ名/番号
  • : pbk
タイトル別名
  • Science in the kitchen and the art of eating well
  • La scienza in cucina e l'arte di mangiare bene

この図書・雑誌をさがす

注記

"La scienza in cucina e l'arte di mangiare bene first published in Italy 1891. This translation, Science in the kitchen and the art of eating well, first published in the USA by Marsilio Publisher 1997"--T.p. verso

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000794084280960
  • NII書誌ID
    BB05753674
  • ISBN
    9780241951101
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • London
  • 分類
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ