Exciting food for Southern types
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Exciting food for Southern types"
- 責任表示
- Pellegrino Artusi
- 出版者
-
- Penguin
- 出版年月
-
- 2011, c2003
- 書籍サイズ
- 18 cm
- シリーズ名/番号
-
- : pbk
- タイトル別名
-
- Science in the kitchen and the art of eating well
- La scienza in cucina e l'arte di mangiare bene
この図書・雑誌をさがす
注記
"La scienza in cucina e l'arte di mangiare bene first published in Italy 1891. This translation, Science in the kitchen and the art of eating well, first published in the USA by Marsilio Publisher 1997"--T.p. verso
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794084280960
-
- NII書誌ID
- BB05753674
-
- ISBN
- 9780241951101
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London
-
- 分類
-
- DC22: 641.59457
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books