プラスチック形成加工技術を応用した米粉100%パンの開発と発泡メカニズムの解析

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"プラスチック形成加工技術を応用した米粉100%パンの開発と発泡メカニズムの解析"
Statement of Responsibility
研究代表者 西岡昭博
Publisher
  • [西岡昭博]
Publication Year
  • 2006.3
Book size
30cm
Other Title
  • プラスチック ケイセイ カコウ ギジュツ オ オウヨウ シタ コメコ ノ カイハツ ト ハッポウ メカニズム ノ カイセキ

Search this Book/Journal

Notes

課題番号: 15300250

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794182393216
  • NII Book ID
    BA77451480
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • [米沢]
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top