プラスチック形成加工技術を応用した米粉100%パンの開発と発泡メカニズムの解析
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "プラスチック形成加工技術を応用した米粉100%パンの開発と発泡メカニズムの解析"
- Statement of Responsibility
- 研究代表者 西岡昭博
- Publisher
-
- [西岡昭博]
- Publication Year
-
- 2006.3
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- プラスチック ケイセイ カコウ ギジュツ オ オウヨウ シタ コメコ ノ カイハツ ト ハッポウ メカニズム ノ カイセキ
Search this Book/Journal
Notes
課題番号: 15300250
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794182393216
-
- NII Book ID
- BA77451480
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [米沢]
-
- Data Source
-
- CiNii Books